Σαλιαρα / Θασος

Φωτογραφικη Περιηγηση Στην Παραλια Σαλιαρα


Ρομαντικλη Φωτογραφική Περιήγηση Μήνα του Μέλητος στην Σαλιάρα

Φωτογραφική Περιήγηση Στην Σαλιάρα | Μια μέρα θα βρεθείτε σε αυτό το μαγευτικό νησί και αναρωτιέστε. “Πώς μπορώ να διατηρήσω τη μαγεία αυτού του ονείρου για πάντα”;

Φωτογραφική Περιήγηση Στην Σαλιάρα | Μια φωτογραφία πριν από το γάμο διαρκεί συνήθως περίπου μια ώρα και μισή. Μια πριν από το γάμο φωτογραφία περιοδεία, ωστόσο, διαρκεί πολύ περισσότερο από αυτό.

Βασικά, τα περισσότερα ζευγάρια σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες μιας φωτογραφικής βολής πριν από το γάμο στο βιβλίο ευχών για την ημέρα του γάμου τους. Επιπλέον, είναι ένας καλός τρόπος να κάνουμε την σχέση τους επίσημη.

Έχοντας δει τα κρυστάλλινα νερά, την θέα από ψηλά και έχωντας σταθεί εκεί όταν που βρισκόσασταν και εσείς, είχαμε την ίδια ερώτηση.

Στην πραγματικότητα αποτελείται από πολλές μικρές λήψεις φωτογραφιών σε διάφορα σημεία. Ο φωτογράφος και εσείς πηγαίνετε σε μια περιοδεία με τη φαντασία σας ως οδηγό. Ενώ ακολουθείτε τις οδηγίες του φωτογράφου, μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε τα κρυμμένα πετράδια του νησιού.

Από τη στιγμή που καταγράφουν την ιδιαίτερη προσωπικότητα και το συναίσθημά σας, είναι μοναδικά έργα τέχνης. Ένα άλλο θετικό κέρδος είναι ότι το ζευγάρι εξοικειώνεται με μια φωτογράφηση γάμου. Γνωρίζει επίσης τον εαυτό του και τον φωτογράφο καλύτερα.

Περπατήσαμε, ανεβήκαμε ψηλά για να έχουμε καλύτερη θέα, βρισκόμασταν εκεί πριν από τη φωτογράφηση για ώρες και βρήκαμε τα τέλεια σημεία. Και θέλουμε να σας το δείξουμε. Και εν τω μεταξύ, τραβίξαμε εκπληκτικές φωτογραφίες.

Ο φωτογράφος ενσωματώνει την ποιότητα και τον χαρακτήρα. Συμπερασματικά, αποτελούν προϊόν της καλλιτεχνικής έμπνευσης του φωτογράφου και της μοναδικής σχέσης μεταξύ του ζευγαριού.

Η φωτογραφία λήγει όταν ο φωτογράφος και το ζευγάρι είναι ικανοποιημένοι με τις εικόνες και την εμπειρία που προκύπτουν.

Φωτογραφική Περιήγηση στην Σαλιάρα, Θάσος

Η συγκεκριμένγ φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στην παραλία Σαλιάρα που βρίσκεται στη Θάσο.
Στην πραγματικότητα, η Σαλιάρα είναι μόνο μία από τις πολλές καταπληκτικές παραλίες στη Θάσο για φωτογράφιση γάμου, pre-wedding φωτογράφιση ή ακόμα φωτογραφική περιήγηση

 

Olcay & Mariam


Ο Olcay και η Mariam είναι ένα νεαρό ζευγάρι από την Τουρκία. Αμέσως μετά τον παραδοσιακό γάμο τους έφυγαν για το μήνα του μέλιτος στη Θάσο. Εδώ στην Μαρμάρινη Παραλία της Θάσου έκαναν τη Φωτογράφηση του Μήνα του Μέλιτος,

 

Κάναμε μια αργή βόλτα στην παραλία.
Εν τω μεταξύ, επιλέξαμε με προσοχή μερικά σημεία που μας άρεσαν και προσέλκυσαν να τραβίξουμε μερικές φωτογραφίες.

Είδαμε κάθε σημείο στην παραλία και από κάθε άποψη, ο καιρός ήταν τέλειος και ο ήλιος ήταν στο σωστό σημείο και γωνία. Τελικά αποφασίσαμε τα μέρη και ξεκινήσαμε την Φωτογράφιση.

"Ο ηλιος βρισκοταν στο σωστο μερος για τελεια φωτογραφια"

Σκέφτεστε να έχετε γάμο, φωτογράφηση πριν το γάμο ή μια εκδρομή φωτογραφίας στη Θάσο;
Ε τότε, μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να συλλάβετε την ιδιαίτερη στιγμή σας, ενώ δημιουργήσετε όμορφες φωτογραφίες και αναμνήσεις από αυτό το εκπληκτικό μέρος!

 


Recent Portfolios