Φωτογράφιση Γάμου στην Παραλία


Μια πανέμορφη Φωτογράφιση Γάμου στην Παραλία της Θάσου

Φωτογράφιση Γάμου στην Παραλία | Μια μέρα θα βρεθείτε σε αυτό το μαγευτικό νησί και αναρωτηθείτε, “Πώς μπορώ να διατηρήσω τη μαγεία αυτού του ονείρου για πάντα”;

Φωτογράφιση Γάμου στην Παραλία | Μια φωτογραφία πριν από το γάμο διαρκεί συνήθως περίπου μια ώρα και μισή. Μια φωτογράφιση στην παραλία, ωστόσο, μπορεί να διαρκέσει περισσότερο.

Κάθε ζευγάρι θέλει τις φωτογραφίες του γάμου τους να είναι τέλειες και επειδή μια απλή φωτογράφηση δεν είναι αρκετή, άρχισαν να επιλέγουν να κάνουν μια Φωτογράφιση στην Παραλία.

Έχοντας δει το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, τα κρυστάλλινα νερά και τα βραχώδεις σημεία στην παραλία, έχοντας σταθεί εκεί που βρισκόσασταν, είχαμε την ίδια ερώτηση.

Στην πραγματικότητα αποτελείται από πολλές μικρές φωτογραφίες σε διάφορες τοποθεσίες στην παραλία. Ο φωτογράφος και εσείς πηγαίνετε μια “περιοδεία” με τη φαντασία σας ως οδηγό. Ενώ ακολουθείτε τις οδηγίες του φωτογράφου, μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε τα κρυμμένα πετράδια της παραλίας.

Από τη στιγμή που καταγράφουν την ιδιαίτερη προσωπικότητα και το συναίσθημά σας, είναι μοναδικά έργα τέχνης. Ένα άλλο θετικό κέρδος είναι ότι το ζευγάρι εξοικειώνεται με μια φωτογράφηση. Γνωρίζει επίσης τον εαυτό του και τον φωτογράφο καλύτερα.

Περπατήσαμε για λίγο και είδαμε την παραλία από όλες τις μεριές για να βρούμε τα τέλεια σημεία. Και θέλουμε να σας το δείξουμε. Και εν τω μεταξύ, βγάλαμε μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες.

Ο Φωτογράφος ενσωματώνει την ποιότητα και τον χαρακτήρα. Συμπερασματικά, αποτελούν προϊόν της καλλιτεχνικής έμπνευσης του Φωτογράφου και της μοναδικής σχέσης μεταξύ του ζευγαριού.

Η φωτογράφιση λήγει όταν ο φωτογράφος και εσείς είστε ικανοποιημένοι με τις εικόνες και την εμπειρία που προκύπτουν.

Beach Wedding Photoshoot
Beach Wedding Photoshoot
Beach Wedding Photoshoot

Beach Wedding Photoshoot
Beach Wedding Photoshoot

Marta & Sven


Η Marta και ο Zven γνωρίστηκαν πριν 16 χρόνια στην Γερμανία και από εκείνη την στιγμή μέχρι και σήμερα παραμένουν μαζί. Φέτος το καλοκαίρι αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου σε έναν μαγευτικό γάμο στο νησί της θάσου, εκεί ανάμεσα σε στενούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα αντάλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης δίπλα στο κύμα στην παραλία Χρυσή Αμμουδιά.


Beach Wedding Photoshoot

Η βραχώδης τοποθεσία ήταν ένα ευχάριστο μέρος για τη φωτογράφηση πριν το γάμο και το ηλιοβασίλεμα το έκανε μια μοναδική εμπειρία.
Συνδιάζοντας την ηρεμία της θαλάσσας με την ωμή όψη των βράχων μέσα στην θάλασσα, δεν ηταν ένα θέαμα το οποίο βρήσκεις παντού.

Beach Wedding Photoshoot

Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για το ζευγάρι και εμάς.
Η παραλία δεν ήταν τόσο πολυσύχναστη και είχαμε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε την φωτογράφιση μας χωρίς διακοπές.
Καταφέραμε να τραβήξουμε τις φωτογραφίες στο τέλειο μέρος επειδή ο ήλιος και ο καιρός ήταν στο πλευρό μας.
Δείτε όλες τις φωτογραφίες Εδώ

Beach Wedding Photoshoot
Beach Wedding Photoshoot
Beach Wedding Photoshoot
Beach Wedding Photoshoot
Beach Wedding Photoshoot

Η Φωτογράφιση βασικά ήταν 2 μέρη, κατά τη διάρκεια της ημέρας και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Όπως μπορείτε να δείτε το φως ήταν τέλειο ακόμα και τη νύχτα και μας ευλόγησε με αυτές τις εκπληκτικές φωτογραφίες.
Το ζευγάρι απόλαυσε τη βόλτα στην παραλία και χαλάρωσε μετά από μια μέρα με αρκετό άγχος σχετικά με τις προετοιμασίες για το γάμο.

Beach Wedding Photoshoot
Beach Thassos Wedding Photoshoot
There are many beautiful beaches that can accomodate your wedding in Thassos

Beach Wedding Photoshoot
Beach Wedding Photoshoot

Σκέφτεστε να έχετε Γάμο στην Παραλία ή Φωτογράφηση Γάμου στην Παραλία στη Θάσο;
Ε τότε, μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να συλλάβετε την ιδιαίτερη στιγμή σας, ενώ δημιουργήσετε όμορφες φωτογραφίες και αναμνήσεις από αυτό το εκπληκτικό μέρος!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΡΑ!

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!


Leave a reply


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Recent Portfolios